Word vrijwilliger!

MOVE is altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om helpen met ons dynamische museum. Wij zijn op onder andere zoek naar conducteurs, matrozen, kapiteins en technische mensen maar ook naar vrijwilligers die het interessant vinden om achter de schermen dienst te doen. Daarbij kunt u denken aan projectleiders, klantbegeleiders, juristen, financiële deskundigen, bestuursleden, etc. Er is altijd wel wat te doen in een leuk team van vrijwilliggers dat met zijn allen het historisch OV-materieel van Amsterdam veilig wil stellen.
Voor sommige functies zoals matroos of kapitein heeft u de vereiste papieren nodig en kan een keuring en een goede gezondheid vereist zijn, voor andere functies niet. Heeft u een bepaalde opleiding of een specifieke beroepsachtergrond (bijvoorbeeld een nautische), dan kan dat voor ons extra interessant zijn.
Sommige functies kunnen vanuit huis gedaan worden, voor andere doet u dienst op een van onze schepen of wellicht op de bus of tram tijdens speciale ritten en vaarten. Leeftijd is voor ons minder van belang. Iedereen van 16 tot 100 jaar en ouder kan bij ons in feite iets doen dat bijdraagt aan MOVE. In sommige gevallen kunnen zelfs vrijwilligers met een handicap vanuit huis een functie vervullen indien zij in het bezit zijn van een computer en internetverbinding.
Ook biedt MOVE stagiaires in de nautische sector een mogelijkheid om zich aan te melden voor een (zomerse) stageplek.

Kortom, er is altijd wel wat te doen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan info@move-amsterdam.nl onder vermelding van ‘aanmelding vrijwilliger’. In uw e-mail kunt u wellicht al iets vertellen over uw achtergrond, leeftijd, beroep, etc. Wij nemen dan contact met u op en nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Wie weet tot snel bij MOVE!